Daıkın İle İşbirliği

DAIKIN ile İşbirliği

Fakültemiz ile Daikin Türkiye arasında Üniversite-Sanayi işbirliğine yönelik toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.İlkay ŞİŞMAN, Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Cansu AKBULUT, Kimya Bölüm Başkanı Prof.Dr.Mehmet NEBİOĞLU, Kimya Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr.Uğursoy OLGUN ve Doç.Dr.Murat TUNA ile birlikte Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğretim üyesi Prof.Dr.Hüseyin PEHLİVAN katılmıştır.

Daikin Türkiye'den ise Fabrika İnsan Kaynakları Bölüm Müdürü Emre ŞAHİNYILMAZ, Ar-Ge Destek Bölüm Müdürü İsmail SELÇUK ve İnsan Kaynakları Şefi Faruk SAĞIR katılmıştır. Toplantı oldukça verimli geçmiştir. Özellikle insan kaynaklarının değerlendirilmesi konusunda adımlar atılmıştır.