Ana Sayfa
Duyurular
Mezuniyet Törenimizi Gerçekleştirdik

MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Fen ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi olarak ortaklaşa düzenlediğimiz 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı mezuniyet töreni, SAÜ Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

22 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilen törenimize Rektörümüz Prof. Dr. Hamza AL, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özer KÖSEOĞLU, Prof. Dr. Emrah DOĞAN, Dekanlarımız Prof. Dr. İlkay ŞİŞMAN, Prof. Dr. Erkan ATAK, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Fen Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İlkay ŞİŞMAN konuşmalarında “…. eminiz ki her biriniz, bundan sonraki hayatında dürüst, ahlaklı ve kendine güvenen bireyler olarak değerli hizmetlerde bulunacaksınız. Bu ülkeye, millete ve ailelerine karşı sorumluluklarının bilincinde olan bireyler olmanız temennisiyle yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erkan ATAK konuşmalarında “Sakarya Üniversitesi vizyon ve hedefleri doğrultusunda aldığınız eğitim ve tecrübelerle ne istediğini bilen, kendine güvenen, çağın gerekliliklerinin farkında olan ve fark yaratan birer birey olarak meslek hayatınıza başlayacaksınız. Bundan sonraki yaşamınızda dürüstlük, sorumluluk, doğruluk, güvenilirlik ve saygı gibi etik değerleri her zaman önceleyiniz. Meslek hayatınızda çalışkan olunuz.” İfadelerinde bulundu.

Protokol konuşmalarının ardından dereceye giren mezunlara belge ve hediyeleri takdim edildi.

2023-2024 öğretim yılında dereceye giren Psikoloji Bölümü mezunlarından Ceren DEMİRCAN birincilik belgesini Rektörümüz Prof. Dr. Hamza AL’ın elinden aldı.

Fakülte birincimizin konuşmasından sonra mezun öğrencilerimizin keplerini havaya atmaları ile törenimiz sona erdi.

Mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.